Kontakte info: +355 69 20 96 620, sale@vakefiglass.al

MIRëSEERDHëT

Vakefi Glass me lokacion në Berat, është një ndër kompanitë më të mëdha në Shqiperi për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga PVC-plastika dhe alumini. -Serioziteti në punë, shpejtësia, korrektësia, arsyeshmëria në ëmime, mundësitë tekniko-teknologjike, kapacitetet e mëdha prodhuese,niveli i lartë profesional i stafit punues, menaxhimi bashkëkohor, cilësia e materialeve të njohura botërore, janë sinonim i kompanisë Vakefi Glass.

PRODUKTET TONA

Tek shërbimet tona mund të mbeshtetni qdo faze të projektit tuaj. Kompania Vakefi Glass me përvoj shumë vjecare kryen shërbimet

Dyer dhe Dritare


Dyer dhe Dritare nga PVC plastika dhe alumini me forma dhe ngjyra të ndryshme që të kursejm më shumë para dhe energji.

Fasada


Zgjedhja më e mirë dhe më moderne për dyer të hyrjes dhe dritare ku cilësia e produktit dhe izolimi termik janë në nivelin më të lartë.

Grila


Lloje të shumta të xhamit me trashsi dhe pamje të ndryshme që ti përshtatemi arkitektures moderne.

Dyer te jashtme


Që të ruajm temperaturen e brendshme dhe të kontribuojmë në kursimin e energjisë. Nëpërmjet shtresës së ajrit roleta dhe dritarja arrijnë.

Dyer te brendshme


Kombinuar në menyr elegante dhe pamje estetike për të prodhuar marken e par botrore të sistemeve automatike të dyerve të hyrjes. Dyer me standarde të larta kur bëhët fjal për to.

Xhama


Tek shërbimet tona mund të mbeshtetni qdo faze të projektit tuaj. Kompania Vakefi Glass me përvoj shumë vjecare kryen shërbimet.